Pate de macrou afumat cu leustean

blog111_0422

      Amestecul de arome , gustul pronuntat de macrou , leustean proaspat si ceapa verde este combinatia gurmanda cu care vreau sa va intampin azi . Acest pate numai bun la micul dejun sau ca aperitiv festiv ,  este satios si consistent , macroul fiind un peste gras si aromat , iar leusteanul ( cel mai divin si aromat condiment ) ii da o aroma si un gust aparte . Puteti adauga si marar , tarhon , oregano , hrean , chilli sau patrunjel in functie de preferinte.

Ingrediente :

  • 500 gr macrou afumat
  • 200 gr crema de branza
  • 4-5 fire ceapa verde
  • 2 – 3  fire de leustean verde
  • sucul de la 1 lamaie mare
  • sare , piper

test_0343

Cum procedam :

Tocam ceapa verde si leusteanul .

Partea cea mai migaloasa si complicata este curatarea pestelui de piele si oase . Trebuie sa aveti rabdare si sa fiti foarte atenti . Odata curatat il tocati marunt cu cutitul ( sau il pasati la blender ) . Adaugam crema de branza , ceapa , leusteanul , zeama de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper .

Servim cu paine prajita 🙂

Pofta buna!

blog4_0393

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s