Food Bloggers Conference 2015 – Winter Edition

Screen-Shot-2015-11-11-at-5.22.13-PM-1024x439

Vin sarbatorile si se pare ca anul acesta Mosul vine mai devreme . Pai cum asa ?! Cu editia de Iarna Food Bloggers Conference 2015 ce va aduce un concept nou , va strange si mai multi oameni frumosi pasionati de arta gatitului si blogging culinar , jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite.

Evenimentul organizat de Cristian Manafu si minunata echipa Evensys , va avea loc pe 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel – Bucuresti .

La Food Bloggers Conference 2015 Winter Edition particip in calitate de Blogger Acreditat si daca ai si tu un blog culinar te invit sa te inscrii aici  pentru a obtine o invitatie la eveniment. Si daca totusi nu poti ajunge sau esti curios sa vezi despre ce este vorba , sa stii ca vei putea urmari si Live evenimentul .

Sunt super emotionata , astept marele eveniment si pot spune ca am sarit in sus de bucurie cand am aflat ca sfarsitul de an va aduce cel mai frumos cadou . Si daca de la evenimentul din vara am plecat cu o impresie minunata , o sacosica frumoasa plina de cadouri si amintiri , o si mai mare dorinta de a gati si cu o incredere si mai mare in mine , dupa aceasta editie voi revenii cu impresii 🙂 .

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s